Karnival di Pagoh  

Rural Internet Centre Add commentsPada 31 Julai hingga 2 Ogos 2009, PID Pagoh telah menyertai satu program anjuran JPJ. Program ini adalah bertujuan untuk memberi perkhidmatan dan urusniaga JPJ kepada pelanggan terutama di kawasan luar bandar. Pelbagai program telah diadakan seperti sukaneka, perkhidmatan kaunter, pemeriksaan motosikal percuma, melesenkan warga emas dan masyarakat org asli, pameran/gerai/jualan.

Klik disini untuk melihat gambar menarik kami.

0 your comments

Post a Comment

Pengenalan KUSPID

Blog Kelab Usahawan Sosial Pusat Internet Desa ini atau lebih senang difahami dengan nama KUSPID. Ia adalah sebuah medium untuk komuniti bertukar pendapat dan mengetahui aktiviti keusahawanan setempat serta sebagai platform untuk mendapatkan info. Ia dibina atas dasar keprihatinan dalam menghubungkan komuniti seluruh pelusuk negeri untuk mencapai satu matlamat yakni mengembangkan keusahawanan sosial. Diharapkan dengan adanya blog ini dapat memberikan sejuta manfaat kepada kita semua. "Komuniti Penggerak Keusahawanan Sosial Setempat"

Penafian ?

Kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini. Hak seorang rakyat Malaysia di bawah Perkara 10 (1), Perlembagaan Persekutuan telah dinyatakan dengan jelas. Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan dan kesusahan yang dihadapi oleh pengunjung/pembaca ketika melayari blog ini.

Recent Posts

Recent Comments

Archives