Selamat Sejahtera Usahawan 1Malaysia,

Disini adalah pautan contoh-contoh DST yang telah dilakukan oleh Penyelia dan Penolong Penyelia sebagai rujukan kepada para Usahawan.

PID Marang
PID Kota
PID Kuala Nerang

Sila klik pautan dibawah untuk mendapatkan cara-cara membuat DST

Modul DST

Diharap dengan tools ini, dapat memberi inspirasi kepada Penyelia dan Penolong Penyelia .
All The Best!!

ROLL CAMERA... ACTION!!

0 your comments

Post a Comment

Pengenalan KUSPID

Blog Kelab Usahawan Sosial Pusat Internet Desa ini atau lebih senang difahami dengan nama KUSPID. Ia adalah sebuah medium untuk komuniti bertukar pendapat dan mengetahui aktiviti keusahawanan setempat serta sebagai platform untuk mendapatkan info. Ia dibina atas dasar keprihatinan dalam menghubungkan komuniti seluruh pelusuk negeri untuk mencapai satu matlamat yakni mengembangkan keusahawanan sosial. Diharapkan dengan adanya blog ini dapat memberikan sejuta manfaat kepada kita semua. "Komuniti Penggerak Keusahawanan Sosial Setempat"

Penafian ?

Kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini. Hak seorang rakyat Malaysia di bawah Perkara 10 (1), Perlembagaan Persekutuan telah dinyatakan dengan jelas. Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan dan kesusahan yang dihadapi oleh pengunjung/pembaca ketika melayari blog ini.

Recent Posts

Recent Comments

Archives