Salam Sejahtera Usahawan Sosial Malaysia,

Berita baik!!! Pada 3 - 8 Mac 2009 akan berlangsungnya e-Services Fasa 2 bertempat di Hotel Tanjung Bungah,Penang. Kali ini semua PID di seluruh Malaysia dapat berkumpul bersama-sama wakil komuniti yang dibawa. Dianggarkan 160 peserta turut serta dalam e-Services kali ini!! Banyak aktiviti yang menyeronokkan dan mencab
ar bakal berlaku..

Usahawan Sosial Malaysia!! Tandakan dalam kalendar aktiviti anda ya.. :)

Disertakan peta untuk tatapan anda.... Jumpa disana ya.... PID Boleh!!!

0 your comments

Post a Comment

Pengenalan KUSPID

Blog Kelab Usahawan Sosial Pusat Internet Desa ini atau lebih senang difahami dengan nama KUSPID. Ia adalah sebuah medium untuk komuniti bertukar pendapat dan mengetahui aktiviti keusahawanan setempat serta sebagai platform untuk mendapatkan info. Ia dibina atas dasar keprihatinan dalam menghubungkan komuniti seluruh pelusuk negeri untuk mencapai satu matlamat yakni mengembangkan keusahawanan sosial. Diharapkan dengan adanya blog ini dapat memberikan sejuta manfaat kepada kita semua. "Komuniti Penggerak Keusahawanan Sosial Setempat"

Penafian ?

Kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini. Hak seorang rakyat Malaysia di bawah Perkara 10 (1), Perlembagaan Persekutuan telah dinyatakan dengan jelas. Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan dan kesusahan yang dihadapi oleh pengunjung/pembaca ketika melayari blog ini.

Recent Posts

Recent Comments

Archives