Tanggal 21 Januari 2009, berlangsungnya pelancaran GEW untuk tahun 2009. Majlis ini diserikan dengan kehadiran beberapa orang VIP. Di antara VIP yang datang :
1. British High Commissioner: HE Boyd McCleary
2. MeCD: YB Dato' Saifuddin Abdullah

3. Academician Prof. Emeritus Tan Sri Datuk Dr. Augustine S.H.Ong
4. Dato' Professor Joseph Adaikalam, Vice Chancellor/CEO (Binary University College)
5. Mr. Harvinder Singh, Managing Director (inControl Tech Sdn Bhd)
6. Dato’ Aric Ng Wai Sing
7. Mr. Philip Satish Rao, Partner/Advisory (Services Ernst&Young)

Sebelah kiri (YB Dato' Saifuddin Abdullah dan HE Boyd McCleary)

Sila lawati blog www.unleashingideasdash.blogspot.com / http://flickr.com/groups/927830@N21/pool/ untuk info yang terkini mengenai aktiviti global ini.

0 your comments

Post a Comment

Pengenalan KUSPID

Blog Kelab Usahawan Sosial Pusat Internet Desa ini atau lebih senang difahami dengan nama KUSPID. Ia adalah sebuah medium untuk komuniti bertukar pendapat dan mengetahui aktiviti keusahawanan setempat serta sebagai platform untuk mendapatkan info. Ia dibina atas dasar keprihatinan dalam menghubungkan komuniti seluruh pelusuk negeri untuk mencapai satu matlamat yakni mengembangkan keusahawanan sosial. Diharapkan dengan adanya blog ini dapat memberikan sejuta manfaat kepada kita semua. "Komuniti Penggerak Keusahawanan Sosial Setempat"

Penafian ?

Kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini. Hak seorang rakyat Malaysia di bawah Perkara 10 (1), Perlembagaan Persekutuan telah dinyatakan dengan jelas. Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan dan kesusahan yang dihadapi oleh pengunjung/pembaca ketika melayari blog ini.

Recent Posts

Recent Comments

Archives