PID Boleh!!!!.... Laungan keramat telah menggegarkan GEM Beach Resort, Kuala Terengganu. E-Services Timur ini berlangsung pada 13-14 Februari 2009 yang disertai seramai 28 Peserta (7 PID). Pelbagai aktiviti yang dijalankan semasa program ini. Dengan tidak langsung telah merapatkan persaudaraan sesama PID dan Komuniti.

Ayuh!!! PID dan Komuniti sekalian, gunakan ilmu yang diperolehi untuk memartabatkan lagi penggunaan Internet disamping menjana pendapatan.
Klik disini untuk melihat aktiviti kami.. d^_^b..

0 your comments

Post a Comment

Pengenalan KUSPID

Blog Kelab Usahawan Sosial Pusat Internet Desa ini atau lebih senang difahami dengan nama KUSPID. Ia adalah sebuah medium untuk komuniti bertukar pendapat dan mengetahui aktiviti keusahawanan setempat serta sebagai platform untuk mendapatkan info. Ia dibina atas dasar keprihatinan dalam menghubungkan komuniti seluruh pelusuk negeri untuk mencapai satu matlamat yakni mengembangkan keusahawanan sosial. Diharapkan dengan adanya blog ini dapat memberikan sejuta manfaat kepada kita semua. "Komuniti Penggerak Keusahawanan Sosial Setempat"

Penafian ?

Kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini. Hak seorang rakyat Malaysia di bawah Perkara 10 (1), Perlembagaan Persekutuan telah dinyatakan dengan jelas. Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan dan kesusahan yang dihadapi oleh pengunjung/pembaca ketika melayari blog ini.

Recent Posts

Recent Comments

Archives