Salam 1Malaysia,

Dengan sukacitanya dimaklumkan bahawa kerajaan telah mengadakan satu pertandingan "Pertandingan Menulis Surat Kepada Perdana Menteri" dimana pertandingan ini terbuka kepada pelajar-pelajar sekolah rendah dan menengah diseluruh negara.
Kepada warga PID, anda digalakkan untuk mewar-warkan pertandingan ini di kalangan komuniti setempat dalam usaha mengalakkan kemasukan penyertaan dan secara tidak langsung meriahkan lagi pertandingan ini.

Diharap dengan usaha ini, dapat mengeratkan lagi hubungan diantara pemimpin dengan rakyat.


Klik disini untuk mendapatkan borang penyertaan.

0 your comments

Post a Comment

Pengenalan KUSPID

Blog Kelab Usahawan Sosial Pusat Internet Desa ini atau lebih senang difahami dengan nama KUSPID. Ia adalah sebuah medium untuk komuniti bertukar pendapat dan mengetahui aktiviti keusahawanan setempat serta sebagai platform untuk mendapatkan info. Ia dibina atas dasar keprihatinan dalam menghubungkan komuniti seluruh pelusuk negeri untuk mencapai satu matlamat yakni mengembangkan keusahawanan sosial. Diharapkan dengan adanya blog ini dapat memberikan sejuta manfaat kepada kita semua. "Komuniti Penggerak Keusahawanan Sosial Setempat"

Penafian ?

Kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini. Hak seorang rakyat Malaysia di bawah Perkara 10 (1), Perlembagaan Persekutuan telah dinyatakan dengan jelas. Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan dan kesusahan yang dihadapi oleh pengunjung/pembaca ketika melayari blog ini.

Recent Posts

Recent Comments

Archives