MAJLIS PELANCARAN KARNIVAL KEUSAHAWANAN SOSIAL PID 2010
YBTM1 KEMENTERIAN PENERANGAN, KOMUNIKASI DAN KEBUDAYAAN (KPKK)
PUSAT INTERNET DESA TENOM
SABTU, 3 JULAI 2010


Sekalung tahniah diucapkan kepada PID Tenom kerana telah terpilih menjadi tuan rumah untuk majlis perasmian Karnival Keusahawanan PID 2010. Kerjasama yang diberikan oleh komuniti Tenom memang cukup menakjubkan.
Jutaan terima kasih diucapkan kepada YB Dato' Joseph Salang atas kesudian merasmikan Karnival Keusahawanan PID 2010. Semoga kerajaan terus memberi sokongan kepada para usahawan tempatan lebih-lebih lagi di Sabah dan Sarawak.
0 your comments

Post a Comment

Pengenalan KUSPID

Blog Kelab Usahawan Sosial Pusat Internet Desa ini atau lebih senang difahami dengan nama KUSPID. Ia adalah sebuah medium untuk komuniti bertukar pendapat dan mengetahui aktiviti keusahawanan setempat serta sebagai platform untuk mendapatkan info. Ia dibina atas dasar keprihatinan dalam menghubungkan komuniti seluruh pelusuk negeri untuk mencapai satu matlamat yakni mengembangkan keusahawanan sosial. Diharapkan dengan adanya blog ini dapat memberikan sejuta manfaat kepada kita semua. "Komuniti Penggerak Keusahawanan Sosial Setempat"

Penafian ?

Kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini. Hak seorang rakyat Malaysia di bawah Perkara 10 (1), Perlembagaan Persekutuan telah dinyatakan dengan jelas. Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan dan kesusahan yang dihadapi oleh pengunjung/pembaca ketika melayari blog ini.

Recent Posts

Recent Comments

Archives