Sekalung Tahniah  

Rural Internet Centre Add commentsJutaan TAHNIAH diucapkan kepada 42 PID yang telah berjaya menjalankan Karnival Keusahawanan Sosial PID 2010 yang telah berlangsung pada 15 Jun - 18 Julai 2010.

Jutaan TERIMA KASIH juga diucapkan kepada PID yang bertungkus lumus dalam menjayakan KKS PID 2010 kali ini.

Dengan kejayaan yang telah dikecapi diharapkan PID terus maju dan terus menempa kejayaan demi kejayaan.


**Kepada sesiapa yang ingin dapatkan produk tempatan yang bermutu, sila dapatkan di www.pid.net.my


0 your comments

Post a Comment

Pengenalan KUSPID

Blog Kelab Usahawan Sosial Pusat Internet Desa ini atau lebih senang difahami dengan nama KUSPID. Ia adalah sebuah medium untuk komuniti bertukar pendapat dan mengetahui aktiviti keusahawanan setempat serta sebagai platform untuk mendapatkan info. Ia dibina atas dasar keprihatinan dalam menghubungkan komuniti seluruh pelusuk negeri untuk mencapai satu matlamat yakni mengembangkan keusahawanan sosial. Diharapkan dengan adanya blog ini dapat memberikan sejuta manfaat kepada kita semua. "Komuniti Penggerak Keusahawanan Sosial Setempat"

Penafian ?

Kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini. Hak seorang rakyat Malaysia di bawah Perkara 10 (1), Perlembagaan Persekutuan telah dinyatakan dengan jelas. Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan dan kesusahan yang dihadapi oleh pengunjung/pembaca ketika melayari blog ini.

Recent Posts

Recent Comments

Archives