KURSUS ATAS TALIAN
“PENGURUSAN KEWANGAN PERIBADI”

Edisi 1

20 Dis 2010 - 30 Jan 2011 (6 Minggu)

Dialu-alukan kepada warga PID untuk menyertai kursus iniMaklumat lanjut berkaitan kursus ini boleh diperolehi dengan melayari laman web ITU-UUM (http://www.itu.uum.edu.my) atau menghubungi En. Salman B. Sha’ri, Penyelaras Kursus di talian 04-928 4774 / email: salman@uum.edu.my.
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Layari :
Pengurusan Kewangan Peribadi (ITU-UUM)

Untuk dapatkan borang penyertaan, sila klik;

0 your comments

Post a Comment

Pengenalan KUSPID

Blog Kelab Usahawan Sosial Pusat Internet Desa ini atau lebih senang difahami dengan nama KUSPID. Ia adalah sebuah medium untuk komuniti bertukar pendapat dan mengetahui aktiviti keusahawanan setempat serta sebagai platform untuk mendapatkan info. Ia dibina atas dasar keprihatinan dalam menghubungkan komuniti seluruh pelusuk negeri untuk mencapai satu matlamat yakni mengembangkan keusahawanan sosial. Diharapkan dengan adanya blog ini dapat memberikan sejuta manfaat kepada kita semua. "Komuniti Penggerak Keusahawanan Sosial Setempat"

Penafian ?

Kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini. Hak seorang rakyat Malaysia di bawah Perkara 10 (1), Perlembagaan Persekutuan telah dinyatakan dengan jelas. Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan dan kesusahan yang dihadapi oleh pengunjung/pembaca ketika melayari blog ini.

Recent Posts

Recent Comments

Archives