Sukacita dimaklumkan bahawa PID telah memenangi anugerah "Best Grassroots Entrepreneurship Partner" bagi GEW 2010.

Upacara penyampaian anugerah telah disempurnakan oleh Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Tan Sri Nor Mohamad Yakob bertarikh 21 November 2010 di Double Tree,Hilton Hotel.

Tahniah diucapkan kepada semua yang terlibat dan berbanyak-banyak terima kasih di atas kerjasama yang diberikan di dalam menjayakan kempen GEW 2010.


(Dari Kiri : Dato' Saifudin Abdullah - Patron GEW Malaysia, Puan Asfalaila - Wakil KPKK dan H.E Paul W. Jones - US Ambassador)

0 your comments

Post a Comment

Pengenalan KUSPID

Blog Kelab Usahawan Sosial Pusat Internet Desa ini atau lebih senang difahami dengan nama KUSPID. Ia adalah sebuah medium untuk komuniti bertukar pendapat dan mengetahui aktiviti keusahawanan setempat serta sebagai platform untuk mendapatkan info. Ia dibina atas dasar keprihatinan dalam menghubungkan komuniti seluruh pelusuk negeri untuk mencapai satu matlamat yakni mengembangkan keusahawanan sosial. Diharapkan dengan adanya blog ini dapat memberikan sejuta manfaat kepada kita semua. "Komuniti Penggerak Keusahawanan Sosial Setempat"

Penafian ?

Kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini. Hak seorang rakyat Malaysia di bawah Perkara 10 (1), Perlembagaan Persekutuan telah dinyatakan dengan jelas. Penulis tidak bertanggungjawab atas segala kesulitan dan kesusahan yang dihadapi oleh pengunjung/pembaca ketika melayari blog ini.

Recent Posts

Recent Comments

Archives